Uudised

13:51 01.07.2024

Valgamaal tuleb taas Tankla Õpilasmalev!

Tankla Õpilasmalev kutsub taas kõiki Valgamaa noori osalema suvises töömalevas, mis toimub 14. – 26. juulil. Sellel aastal saavad elu ägedat suve malevas nautida 40 Valgamaa noort vanuses 13–19 eluaastat.

Malevlased jaotatakse nelja rühma, kus nad saavad väärtuslikku töökogemust ja sotsiaalseid oskusi. Osalejad töötavad SA Taheva Sanatooriumis, Valga ja Tõrva vallas, kus neid ootavad mitmesugused heakorra tööd nagu värvimine, lihvimine, rohimine ja palju muud.

"Pärast pikki tööpäevi on malevlastel võimalus ühiselt aega veeta, uusi sõpru leida ja valmistuda maleva kokkutulekuks Kuutsemäe puhkekeskuses, mis on meie kõigi lemmik," ütles Elina Virnas, Tankla Õpilasmaleva koordinaator. "Meie eesmärk on pakkuda noortele väärtuslikku ja meeldejäävat suve."

Malevasse ootame registreeruma kõiki Valgamaa noori vanuses 13–19. Registreerimiseks täitke vorm aadressil https://forms.gle/ub1kRTkMmYvbECZm6  ja saatke oma CV ja motivatsioonikiri aadressile opilasmalev@tankla.net.

Tankla Õpilasmalev on noorte suvine töömalev, mis pakub Valgamaa noortele võimalust saada töökogemust, arendada oma oskusi ja leida uusi sõpru. Meie malev on tuntud oma sõbraliku ja toetava keskkonna poolest, kus noored saavad ennast proovile panna ja õppida väärtuslikke eluks vajalikke oskusi.

Tankla Õpilasmaleva toimumist toetavad Haridus- ja Noorteamet, Noored Kotkad Valgamaa malev, Kodutütarde Valgamaa ringkond, Valga, Tõrva ja Otepää vallavalitsused ning SA Valgamaa Arenguagentuur.

Tegevusi viiakse ellu meetme „Atraktiivne piirkondlik ettevõtlus- ja elukeskkond” projekti „Lõuna-Eesti ettevõtlikud noored“ vahenditest.


Lisainfo:

www.tankla.net/tankla/opilasmalev

Elina Virnas
opilasmalev@tankla.net
5669 2337

 

Kaasrahastanu EL
Valgamaa Arenguagentuur