Uudised

15:17 17.11.2023

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla tunnustab Valgamaa noortevaldkonna arengusse panustanud inimesi ja silmapaistvamaid noortealgatusi.

2023. aastal saab tunnustamisele esitada kandidaate viies kategoorias: aasta noor, aasta noorsootöötaja, aasta noortesõber, aasta noor vabatahtlik ja aasta noorte omaalgatus.

 

Kandidaate saab esitada 1. detsembrini (k.a). Juhul, kui esitasid kandidaadi Harno noortevaldkonna tunnustussündmusele "Noorte heaks tänu", tunnusta teda ka maakondlikul konkursil.

Kandidaadi esitamine on lihtne. Vali allolevatest kategooriatest sobiv, ava link ning täida kandidaadi esitamise vorm. Kõik kirjeldused vaatab üle kolme valla esindajatest koosnev komisjon ja teeb kokku kogutud tekstide põhjal oma otsuse.

Valgamaa aasta noor

Kas tead kedagi vanuses 7-26 aastat, kes on oma kodukohta panustanud rohkem kui teised noored, kelle töö, tegevus või saavutused on olnud teistele noortele eeskujuks ning motivatsiooniks? Või elab just sinu kodukohas keegi, kes on eeskujuks kõigile noortele ning väärib Valgamaa aasta noore tiitlit?

Esita aasta noore kandidaat siin: https://forms.gle/25mBJvkDcVehZMY3A

Valgamaa aasta noorsootöötaja

Kas tead kedagi, kes on oma kodukoha noorsootöösse palju panustanud ja silmapaistvalt tegutsenud, teinud märkimisväärset ja olulist tööd ning aidanud kaasa noorsootöö arendamisele Valgamaal. Või elab just sinu kodukohas keegi, kes on eeskujuks nii noortele kui ka noortevaldkonna töötajatele ning väärib Valgamaa aasta noorsootöötaja tiitlit?

Esita aasta noorsootöötaja kandidaat siin: https://forms.gle/UDZZD6Rc3AMJberEA

Valgamaa aasta noortesõber

Kas tead kedagi, kes on oma kodukoha noortesse ning nende tegemistesse panustanud märkimisväärselt palju oma aega, oskusi, tuge jms? Või elab just sinu kodukohas keegi, kes on eeskujuks kõigile noortele ning väärib Valgamaa aasta noortesõbra tiitlit? NB! Aasta noortesõbraks ei saa esitada noorsootöö valdkonna töötajaid! Oodatud on haridus-, majandus-, kultuuri-, heaolu jt valdkondade töötajad.

Esita aasta noortesõbra kandidaat siin: https://forms.gle/cKfjsDuoGk5w9AcG6

Valgamaa aasta noor vabatahtlik

Kas tead kedagi vanuses 7-26 aastat, kes on oma kodukohas vabatahtlikuna järjepidevalt panustanud ühiskonna arengusse ja heaolusse, teinud vabatahtlikuna kaasa organisatsioonide töös ning panustanud sündmuste jms korraldamisse? Või elab just sinu kodukohas keegi, kes on eeskujuks kõigile noortele ning väärib Valgamaa aasta noore vabatahtliku tiitlit?

Esita aasta noore vabatahtliku kandidaat siin: https://forms.gle/U5QkdPchG4vstdjS8

Valgamaa aasta noorte omaalgatus

Kas tead oma kodukohas mõnda algatust, mis on alguse saanud 7-26 aastaste noorte mõtetest, mida noored on üheskoos arendanud ja ellu viinud ning mis on olnud noorte jaoks oluline ja nende poolt väga soojalt vastu võetud? See võib olla noortekeskuses, koolis, huvikoolis, osaluskogus või kuskil mujal noortegrupi poolt algatatud ettevõtmine. Näiteks sündmuse, kontserdi, võistluse, kohtumise, kampaania, töötoa, infopäeva või muu tegevuse korraldamine teistele noortele. Esita aasta noorte omaalgatus siin: https://forms.gle/DUrnqq9Lf4D4VA4f6

 

Valgamaa aasta tegijad kuulutatakse välja 2024. aasta algul.

Kaasrahastanu EL
Valgamaa Arenguagentuur