Uudised

Foto: Viivi Järve
Tootefoto.
15:20 22.02.2023

Kutsume Valgamaa naisettevõtjaid osalema koolitusele: Tootefoto pildistamine nutitelefoniga 4.aprill 2023

Kutsume Valgamaa naisettevõtjaid praktilisele koolitusele „Tootefoto pildistamine nutitelefoniga“, mis toimub 4.aprill kell 16:00 Valga Raekojas (Kesk 11, Valga).

Koolitajaks on Viivi Järve (rohkem infot kirja lõpus).

 

Koolitusel õpitakse tegema tootefotosid kasutades igapäevaseid ja olemasolevaid vahendeid. Teooria toimub praktikaga koos ja tooted pildistamiseks valib osaleja vastavalt oma soovile.

Koolitus on kõigile, kel on vaja teha nutitelefoniga tootefotosid e-poe jaoks, postitamiseks Facebookis, Instagramis või mujal sotsiaalmeedias.

Hea tootefoto on atraktiivne ja annab toote kohta võimalikult palju informatsiooni. Kui fotograafiaga suur sõber ei ole, siis nutitelefon on kõige käepärasem vahend tootefotode tegemiseks. Õppides selgeks põhitõed ja omandades nippe, on telefoniga võimalik teha usaldust tekitavaid ja tähelepanu püüdvaid tootefotosid.

Koolituse teemad:

  • Nutitelefoni pildistamise funktsioonide kasutamine
  • Kuidas pildiga anda edasi võimalikult palju informatsiooni toote kohta
  • Erinevad võttenurgad ja kadreerinud erinevate toodete puhul
  • Erinevad valgustingimused: päevavalgus ja lambi valgel pildistamine
  • Pildi töötlemine mobiiltelefoniga, tarkvara soovitused töötluseks

Koolitusel toimub isiklike toodete pildistamine, analüüs ja pilditöötlus oma telefonis. Kaasa võtta üks või kaks eset, mida pildistada.

Päevakava: 

15:45-16:00 Kogunemine kohvi ja suupistetega

16:00-18:00 Koolitus

18:00-18:15 Kohvi- ja sirutuspaus

18:15-20:00 Koolitus

NB! Osalejate arv on piiratud, mistõttu tehakse valik sooviavalduste sisu põhjal.

Registreerimine SIIN kuni 27.märts 2023.

Osalustasu 15 €  

 

Koolitusel osalemise eest arvestatakse vähese tähtsusega riigiabi (VTA), loe juurde ja vaata enda ettevõtte jääki SIIT http://www.fin.ee/riigiabi. Koolitust rahastatakse Euroopa Liidu Regionaalarengu Fondi vahenditest.

 

Koolitaja: Viivi Järve

Viivi on fotograafiaga tegelenud üle 20 aasta. Oma esimesed pildid tegi ta mustvalgele filmile, mida tuli toona käsitsi kodulaboris ilmutada. Fotograafias on ta end täiendanud erinevatel koolitustel. Sündmuste pildistamise kogemus on suhteliselt lai. Viivi on jäädvustanud nii moeshowsid, tavalisi sünnipäevi, pidusid, kontserte, pulmi kui ka spordivõistlusi. Viivile meeldib tabada hetke emotsiooni ja seda edasi anda. Ta on viinud läbi erinevaid fotograafia töötubasid (aktifoto, glamuursed 1920ndate stiilis fotod, öö lossis jpm).Hariduselt on Viivi gümnaasiumi füüsikaõpetaja (Tartu Ülikool MA) ja loodusteaduste õpetaja põhikooli (Tartu Ülikool BA). Ta on andnud tunde põhikoolis, gümnaasiumis ja kutsekoolis ning lisaks loodusteaduslikele ainetele ka fotograafiat. Tartu Rahvaülikoolis koolitaja alates 2017. aastast. https://www.facebook.com/ViiviJarveFotograaf/

Lisainfo:

Chaty Uibopuu

Ettevõtluskonsultant

+ 372 5686 0336

chaty.uibopuu@valgamaa.ee