Uudised

08:38 13.08.2021

Kagu-Eesti väikeettevõtjatele suunatud koolitus esitlus ja müügitehnikate arendamiseks 8-9.09.2021

Kutsume Kagu-Eesti väikeettevõtjaid esitlus ja müügitehnikate arendamiseks suunatud koolitusele „ Kuidas esitleda mõjusalt enda ettevõtet?“
Aeg: 8-9.september Piusa Ürgoru Puhkekeskuses.

Avaliku esinemise koolitus aitab saada julgemaks ja selgemaks kõnelejaks, et suudaksid enda ettevõttest rääkides tekitada kuulajates huvi ja ostusoovi.

Sellel koolitusel:

  • Sõnastad enda toote väärtuspakkumise. Mis teeb selle toote ahvatlevaks ja mille poolest on see ostja jaoks parem kui teised alternatiivid?
  • Õpid, kuidas haaravamalt esineda. Harjutame, kuidas lühidalt esitleda (pitchida) enda toodet potentsiaalsele investorile või kliendile.
  • Leiad moodusi, kuidas veebis paremini müüa. Vaatame üle enda ettevõtte online kuvandi – kas meie praegune veebileht tekitab potentsiaalsetes ostjates piisavalt usaldust ja kuidas saame nende jaoks ostmise lihtsamaks teha?

Koolitaja Harald Lepisk on avaliku esinemise treener ja rahvusvaheliste innovatsiooniprogrammide moderaator. Hariduselt Tartu Ülikooli ettevõtluse ja tehnoloogia juhtimise magister. Harald on www.inspiratsioon.ee arengukeskkonna ja Lugudevestja rakenduse looja. Ta on JCI avaliku kõnelemise maailmameistrivõistluse Euroopa finalist, „Minu elu kutse“ raamatu kaasautor ja „Elu looming“ podcasti saatejuht.

Koolituse osalustasu on 20€, mis sisaldab koolitust, toitlustust, majutust. Majutus on 2-kohalistes tubades.
Programmi kaasrahastus on Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest.

Registreerimine kuni 25.augustini https://forms.gle/CYvQaYR4LTVyvkZE6

Ajakava:
I päev
10:30    kogunemine ja tervituskohv
11:00 – 17.00 koolitus
II päev
9:00- 12:30  koolitus

Koolituse korraldajad: Valgamaa Arenguagentuur, Võru- ja Põlvamaa Arenduskeskused

Lisainfo
Ülle Vilo
ettevõtluskonsultant
tel: 510 3254
e-post: ylle.vilo@valgamaa.ee ;
Valgamaa Arenguagentuur SA