Uudised

10:16 10.09.2020

Kupland.ee - kaugtööparadiisi leia tee

Nüüd, mil lapsed on koolis, julgustame täiskasvanuid aega planeerima selleks, et tulla välja harjumuspärasest töökeskkonnast ja sedasi värske pilguga vaadata töiseid teemasid ning ka iseolemist. Ehkki paljude inimeste jaoks tähistab mõiste "kaugtöö" kodus töötamist, siis Kupland aitab teha esimese sammu, et vaadet avardada.


 

Värskelt valminud Kupland.ee kodulehele on kokku koondatud Põlva-, Võru- ja Valgamaal kaugtöö teenust pakkuvad osapooled. Tuled üksi, meeskonna või perega, saad lihtsalt valida, mis just Sulle on oluline - alates sobivast maakonnast, mida plaanid külastada; samuti interneti alla- või üleslaadimiskiirusest, aga ka teistest töötegemist toetavatest teguritest. Kuplandist leiad eest läbimõeldud töö- ja puhkeruumid. Lisaväärtuseks võrratu looduskeskkond, kus sirutuspause teha.

Kuplandi liikmed ehk kaugtööteenuse pakkujad oskavad teha tööparadiisis viibimise kliendi jaoks mugavaks. Kas otsid vaikuses ja rahus omaette olemist või hoopis võimalust uusi kontakte leida, meeskonnaga rutiini lõhkuda - Kupland.ee teeb kagutöökoha valiku lihtsaks.

Lisainfo:
Lisanna Elm
Kagu-Eesti kaugtöökeskuste projektijuht
SA Põlvamaa Arenduskeskus
+372 5345 0975
lisanna.elm@polvamaa.ee

Foto: Robi Zuts//Pildi pealkiri: Tee tööd puhanud olekus!

Kultuuripärand