Lähisündmused

11:48 03.04.2020

Valgamaa tootjad kutsuvad oma toodangut ja teenuseid tarbima

Valgamaa Arenguagentuuri eestvedamisel on valminud veebileht, mis koondab Valgamaal tegutsevate kohalike ettevõtjate info  ja kutsub tarbima kohalikke tooteid ja teenuseid.

 

Info koondamise eesmärgiks on olla toeks maakonna ettevõtjatele ning pakkuda Valgamaa elanikele kohalikke tooteid ja teenuseid. Lehel avaldatakse infot nii toidutootjate, valmistoidu pakkujate ning teiste toodete ja teenuste kohta, eeldusel, et kontaktkohtumistel jälgitakse eriolukorrale vastavaid reegleid.

 

„Sotsiaalmeedias on erinevaid toodete, teenuste pakkujaid, kuid puudus ühine platvorm, kust Valgamaa tootjaid leida. Meie suureks rõõmuks tulid ettevõtjad selle ideega väga hästi kaasa ja loodame, et tarbijad kauba valimisel eelistavad kohalikku tootjat toetades selliselt ettevõtjate jätkusuutlikkust,“ ütles Valgamaa Arenguagentuuri juhataja Anneli Kattai lehe loomise ideed kommenteerides.

 

Internetilehel https://valgamaa.ee/toitlustus/osta-valgamaalt/ on tänahommikuse seisuga avaldatud 32 erineva tootja ja teenusepakkuja info, loetelu täieneb jooksvalt.

Kultuuripärand