Uudised

10:29 27.03.2020

Kagu-Eesti arenduskeskused: saame kokku virtuaalses kaugtööparadiisis

Eriolukorrast tingituna on juba ligi kaks nädalat suur osa Kagu-Eesti inimestest tööd teinud kodukontorist. Nüüd on võimalik kohtuda virtuaalselt kõikide Kagu-Eesti kodukontori inimestega ja kogeda seeläbi kasvava kogukonna olemasolu ning toetust. Virtuaalse kaugtööparadiisi "Olen kodukontoris!" leiab Facebook'ist: www.fb.com/events/156451175557260.
 

Kagu-Eesti kaugtöökeskuste projektijuht Lisanna Elm: "Julgustame kõiki kagueestlasi kindlasti endast märku andma – kui ei näe silmast silma, siis kohtume virtuaalses kodukontoris! See on ühtlasi hea võimalus kogeda "küünarnukitunnet", jagada nii sõnas kui pildis kaugtööga seotud rõõme või ka muresid. Tahame ka omalt poolt kaasa mõelda ja inimestele vajalikku tuge otsida."

 

Põlvamaa Arenduskeskuse eestvedamisel ja koostöös Võrumaa Arenduskeskuse ning Valgamaa Arenguagentuuriga on käivitamisel Kagu-Eesti tööturismi võrgustik, mis esimesel aastal on suunatud eeskätt Eesti enda inimestele. Ühtlasi edendatakse kaugtööalast teadlikkust ja suurendatakse seeläbi Kagu-Eesti kui kaugtööparadiisi tuntust. Kagu-Eestist tööd tegevate inimeste panus on äärmiselt oluline ja võimaldab saada head tagasisidet tulevikutoodete arendamisel. 

 

Lisainfo:
 

Lisanna Elm
Kagu-Eesti kaugtöökeskuste projektijuht
SA Põlvamaa Arenduskeskus
+372 5345 0975
lisanna.elm@polvamaa.ee
 

Kultuuripärand