Uudised

13:12 30.09.2019

Valgamaa tööstusettevõtteid kutsutakse tööstuse digitaliseerimise arendusmaratonile

Tallinna Teaduspark Tehnopol, Valgamaa Arenguagentuur ja EAS kutsuvad Valgamaa tööstusettevõtteid Tark Tööstus arendusmaratonile Tartusse 20.-22. novembril!

Arendusmaratonil saavad tööstusettevõtted IT-ettevõtete kaasabiga leida uusi digilahendusi enda kasvu pidurdavatele väljakutsetele tootmisvallast. Lisaks võimaluse leida hea koostööpartner kas antud või tulevasteks arendusprojektideks, häid kontakte ja abilisi mentorite ja koolitajate näol ning võimaluse oma arendusprojektile saada hilisemat tuge edasiarendamisel Tehnopoli Startup Inkubaatorist. Ja seda kõike tasuta!

Asukoht: SPARK Demokeskus, Tartu, kell 15:00.
Ürituse keel Eesti

Esimesed tööstusettevõtted, kes oma väljakutsed häkkimiseks toovad, on:

  1. Afterone OÜ (CNC freesimine ja -treimine) – Kuidas muuta hinnapäringute käitlemist ja hinnapakkumiste tegemist kiiremaks ja täpsemaks ning siduda see MRP-süsteemiga?
  2. Sense Building OÜ (passiivmoodulmajade tootmine) – Kuidas klientide käitumist ja valikuid veebipõhises tellimiskeskkonnas jälgida, analüüsida ning selle tulemusel müügiprotsessi parandada?
  3. Doordec OÜ (terasest avatäidete tootmine) – Kuidas muuta füüsilised tooted, nende liikumine laos ja tootmis- ning hooldusandmed digitaalselt jälgitavaks ja analüüsitavaks?

Anna ka enda osalemishuvist ja lahendamist vajavast väljakutsest teada ennast registreerides siin ning samal lehel saad lugeda lisa nii möödunud kui tulevasest Tark Tööstus üritusest.

Lisainfo:
Kadi Villers
Innovatsioonijuht
Tallinna Teaduspark Tehnopol
Mob: +372 52 08223
E-mail:  kadi.villers@tehnopol.ee