Sündmused

14.
mai
14
.05
AI eri! Võimenda oma produktiivsust AI-ga. Veebis, 0€!

Koolitusel tutvustame tipptasemel tehisintellekti vahendeid, mida Google ja teised ettevõtted juba pakuvad, et näidata nutikaid viise, kuidas oma aega nende abil efektiivselt kasutada. Üheks oluliseks komponendiks on siinkohal selgete päringute koostamine, seega räägime koolitusel ka sellest, kuidas AI põhistele tööriistadele kõige tõhusamaid juhiseid anda. 
Koolitaja Sandra Reivik
 

16.
mai
16
.05
AI eri! AI-ga võimendatud turundusstrateegia. Veebis, 0€!

AI on kiiresti muutmas turundajate igapäevatööd. Kas tulevikus tõesti kirjutavad tehisintellekti põhised tööriistad ise kõik sotsiaalmeedia postituste või uudiskirjade sisu ning loovad juurde ka visuaalset materjali?

Koolitaja Laura Pesonen

23.
mai
23
.05
AI eri! Pane andmed tööle – otsuste tegemine andmete abil. Veebis, 0€!

Koolitusel käsitleme andmete abil otsuste tegemise nelja põhilist valdkonda: õigete küsimuste esitamist, millised on erinevad andmetüübid ja nende analüüsimise meetodid ning analüüsitud andmete praktiline kasutamine ettevõttes. 

Koolitaja Sandra Reivik
 

28.
mai
28
.05
AI eri! Mõista, kuidas töötab tehisintellekt – sissejuhatus masinõppesse. Veebis, 0€!

Koolitusel räägime, mis üldse on masinõpe, kuidas masinõppel põhinevad mudelid õpivad ja töötavad ning milliseid probleeme on võimalik masinõppega lahendada. Kuna koolitused on suunatud väikeettevõtetele, siis räägime milliseid ressursse ja vahendeid on vaja, et neil oleks võimalus masinõppesse investeerida ja seeläbi oma tööd lihtsustada. 
Koolitaja Jüri Kirpu

30.
mai