Uudised

15:33 16.04.2021

Ettevõtliku Kooli edulugude konkurss „Õppimine on põnev!“ 2021 on alanud!

Traditsiooniline Ettevõtliku Kooli edulugude konkurss „Õppimine on põnev!“ on avatud edulugude esitamiseks. Lugusid saavad esitada kõik nii noored, õppeasutused (koolid ja lasteaiad) kui ka lapsevanemad neljas erinevas kategoorias.

Konkursile ootame käesoleva õppeaasta edulugusid.
Edulugude esitamine algab 12. aprillil ja kestab kuni 18. juunini 2021.

Täna õpitakse mitut moodi – erinevates keskkondades ja vormides ning väga suur osa õppimisest toimub kodus. Selleks, et huvitavad kogemused ja nutikad lahendused jõuaksid paljudeni, kutsume teid üles jagama oma lugusid, mis väärtustavad ettevõtlikku hoiakut nii tavapärases õppetöös kui ka distantsõppes.

Konkursile võivad edulugusid esitada ka õppeasutused väljaspool Ettevõtliku Kooli võrgustikku. Esialgu kogutakse edulood kokku maakondlikul tasemel, mille seast valitakse välja kolm silmapaistvamat edulugu, mis saadetakse edasi üleriigilisele hindamisele. 


Kolm parimat maakondliku edulugu saavad tunnustatud maakondlikul tasemel.
Parimad edulood saavad tunnustatud novembrikuus toimuval hariduskonverentsil, kus parimatele jagame ka auhindu.
Loe lähemalt konkursi ning edulugude esitamise kohta kohta Ettevõtliku Kooli kodulehel: https://evkool.ee/edulugude-konkurss/

 

Lisainfo

Jelena Kalames
+372 5620 9266
Jelena.kalames@valgamaa.ee
Noortevaldkonna projektijuht
Valgamaa Arenguagentuur


 

Kultuuripärand