Uudised

11:12 03.01.2023

Valgamaa Partnerluskogu avab toetuste taotlusvooru juba alates 23.jaanuar 2023

Toetust saavad taotleda Valgamaa Partnerluskogu tegevuspiirkonnas (Otepää ja Valga vald, va Valga linn) tegutsevad mittetulundusühingud, sihtasutused, kohalikud omavalitsused ning ettevõtjad.

23. jaanuar -10. veebruar on avatud taotlusvoor kogukonnameetmesse, kuhu on oodatud investeeringuprojektid, mis aitavad luua kohalikele elanikele uusi tegevusvõimalusi.
Toetust saavad taotleda tegevuspiirkonnas (Otepää vald, Valga vald, va Valga linn) tegutsevad mittetulundusühingud ja sihtasutused ning kohalikud omavalitsused. Projektidega on võimalik osta põhivaralisi vahendeid ja seadmeid, kohandada ruume ning ehitada rajatisi. 

Maksimaalne toetus taotluse kohta on 27 000 eurot.

Kogukonnameetme 2.1 taotlemise tingimused

20. veebruar -10. märts saab esitada toetustaotlusi elukondlike teenuste arendamiseks vajalikeks investeeringuteks. Taotleda saavad tegevuspiirkonnas tegutsevad ettevõtted ja FIEd ning ettevõtlusega tegelevad mittetulundusühingud ja sihtasutused.
Elukondlikud teenused on esmatasandi teenused, mis peavad inimestele igapäevaselt ja võimalikult lihtsalt kättesaadavad olema (nt esmatarbekaubad, söögikohad, arstiabi, hoolekanne, postipank, lastehoid, isikuteenused – juuksur, pesumaja, saunateenus jne). Elukondlikud teenused on suunatud eelkõige kogukonna liikmetele – kasusaaja on kohalik elanik.

Maksimaalne toetus taotluse kohta on 20 000 eurot.

Elukondlike teenuste meetme 1.2 taotlemise tingimused  

Info: Tiina Ivask - tiina@valgaleader.ee, 5349 1195 ja Aili Keldo - aili@valgaleader.ee, 5373 5503

Kultuuripärand