Uudised

16:08 03.09.2021

Kogenud ettevõtja Jüri Makarov alustab tööd Kagu-Eesti ettevõtjate nõustajana

Alates septembrist on Kagu-Eesti ettevõtluskonsultandina ametis Jüri Makarov, kes nõustab Valga, Võru ja Põlva maakonna ettevõtjaid ning julgustab neid oma arengusse panustamisel.

Jüri Makarov on tuntud meediategelase, suurkontsertide korraldaja ning muusika-ärimehena.  20 aastat tagasi tegi ta oma elus kannapöörde ning kolis Tallinnast  Otepääle, kuhu rajas eduka turismitalu ja restorani. Rock Summeri nimelises  restoranis on ta ametis peakokana pakkudes külastajatele hõrgutisi, mis valminud kohalikust toorainest.  Makarov lööb kaasa vallaelu arendamisel olles majanduskomisjoni liige ning osaleb aktiivselt erinevate sündmuste korraldamisel. 

„Otepääle kolides oli mul soov iseendale tõestada, et maal on võimalik elada täisväärtuslikku elu ja tegeleda edukalt ettevõtlusega. Nüüd, olles selles veendunud, tahan teisi julgustada ja aidata samasugust sammu astuma,” kommenteeris Jüri Makarov.

Kagu-Eesti ettevõtluskonsultandina näeb Makarov võimalust avada olemasolevate ettevõtete potentsiaali arenguks ja kasvuks, et olla edukas väljaspool Tallinna „kuldset ringi“ ja Tartut.

 

Jüri Makarov
Kagu-Eesti ettevõtluskonsultant

SA Valgamaa Arenguagentuur
Tel: 55567455
E-post: jyri.makarov@valgamaa.ee

Kultuuripärand