Lähisündmused

10:18 11.03.2019

10 aastat mentorlust Kagu-Eestis

Kagu-Eesti mentorklubi alustas juubelihooaega 6. märtsil Otepääl kahepäevase avaseminariga. Sel hooajal osalevad klubi tegevuses 23 alustavat ja 11 tegutsevat ettevõtjat.

Mentorklubi on laiapõhjaline mentorlusprogamm alustavatele ettevõtetele õppimaks tegutsevate ettevõtjate kogemusest. Mentorklubi kohtumiste  raames toimuvad ettevõtlusalased koolitused, suhtlus mentorite ja teiste ettevõtjatega ning külastatakse põnevaid ettevõtteid.

Mentorlusprogrammis saab ettevõtja:

  • omandada uusi teadmisi läbi koolituste;
  • suurendada ettevõtlusalaseid teadmisi ja laiendada kontaktvõrgustikku;
  • saada ja jagada kogemusi;
  • analüüsida koos mentoritega oma ettevõtte väljakutseid, erinevaid vaatenurki ja arvamusi.

Vaata esimese avaseminari fotosid https://goo.gl/CrPqtv

Käesoleval aastal tuleb kokku mentorklubi kokku kuuel korral, mis hõlmab kahepäevast tegevust. Järgmine kohtumine toimub aprillis Valgamaal.

Varasemad osalejad on hinnanud kohtumistel kogemuste jagamist ja üksteiselt õppimist, uute mõttekaaslaste leidmist ning koostöö suurenemist. Hea võimalus on küsida otse koolitajatelt, osalejatelt tagasisidet enda teenuste/toodete kohta, mille läbi on saadud uusi arendusideid ja kliente.  

Kagu-Eesti mentorklubi tegevusi rahastab Euroopa Liit Euroopa Regionaalarengu Fondi kaudu. Kohtumised saavad teoks Võrumaa Arenduskeskuse, Põlvamaa Arenduskeskuse ja Valgamaa Arenguagentuuri koostöös.

Foto Stuudio Pildikoda OÜ