Uudised

11:39 11.01.2019

Alustavad ettevõtjad on oodatud mentorklubisse

Osale mentorlusprogrammis ja täienda enda ettevõtlusteadmisi! Maakondlikud arenduskeskused korraldavad igas Eesti piirkonnas mentorlusprogrammi Mentorklubid, mis on suunatud alustavatele ettevõtjatele, et õppida tegutsevate ettevõtjate kogemusest. Tegevused on eelkõige suunatud ettevõtetele, mis on tegutsenud 1-3 aastat.

Loe lähemalt, mis on mentorlusprogramm ja miks selles osaleda.

Mentorlusprogrammi ehk mentorklubide eesmärgiks on:

  • toetada maakonnas tegevust alustanud alustavaid ettevõtjaid;
  • suurendada ettevõtlusalaseid teadmisi, laiendada kontaktvõrgustikku;
  • kogemuste vahetamine;
  • ettevõtjate vaheline suhtlus;
  • mentorite kogemuse jagamine mentiidele.

Mentorlusprogramm - tegevused

Mentorklubid toimuvad igal aastal kõigis maakondades. Igasse mentorklubisse on kaasatud vähemalt 4 mentorit, kes on tegutsevad ja edukad ettevõtjad erinevates valdkondades. Valgamaa mentoriklubi toimub ühiselt Võru ja Põlvamaaga.
Mentorklubisse on kaasatud erinevate tugevustega ja erinevatest valdkondadest mentoreid: nii tootmine kui teenused, finantsid, turundus, müük, kvaliteedijuhtimine, internetiettevõtlus jms, et mentorlusprogrammiga soodustada erinevate mentorite omavahelist kogemuste vahetamist.

Mida annab mentorlusprogramm?

  • 5 kasulikku ühissündmust
    Mentorklubi jooksul korraldatakse aastas 5 erinevat sündmust - kontaktüritused, töötoad, ühe- või kahepäevased seminarid, õppereisid, teemahommikud jms.
  • Isiklik mentor kogenud ettevõtja näol
    Iga mentorklubis osalev mentii saab konkreetse mentori, kellega ka väljaspool klubi toimumise aega on võimalik personaalselt oma ettevõtte teemadel suhelda.
  • Laiem suhtlusvõrgustik
    Mentorklubi tegevustes osaledes tutvud teiste alustanud ettevõtjatega ning saad jagada kogemusi ettevõttega alustamisest ja arendamisest.

Mentorklubides osalemiseks tuleb esitada sooviavaldus Valgamaa Arenguagentuuri Kesk 11, Valga. Kontakt Ülle Vilo ylle.vilo@valgamaa.ee, 510 3254.

Kandideerimine: 04. veebruar - 28. veebruar 2019

Mentorklubi toimumisaeg: 06. märts - 07. november 2019

Tegevused toimuvad Euroopa Regionaalarengu Fondi toel.

Kultuuripärand