Lähisündmused

08:55 04.10.2018

Lõppes Valgamaa pildimängu suveperiood 

30. septembril lõppes „Valgamaa tuntuks“ kampaania kevad-suvine pildimäng, mis sai hoo sisse juba aprillis. Eesmärgiks oli kutsuda üles nii kohalikke kui ka külalisi jäädvustama Valgamaal veedetud meeleolukaid hetki ning lisama need pildid Valgamaa Facebooki lehe pildirakendusse, kus neid oli kõigil võimalik hinnata. Igakuiselt toimunud vahelooosimistel jagati enim hääli kogunud pildilisajatele auhindu Valgamaa ettevõtjate poolt.

„Teeb suurt rõõmu, et osalus pildimängus on olnud aktiivne ning Valgamaa sündmused ja lõbusad suveseiklused läbi selle ka kaugemal olijale kättesaadavaks on tehtud. Ei saa üle ega ümber meie veekogudest ja loodusest, sest just selleteemalisi pilte on laekunud enim. Täname kõiki osalejaid ja kaasa elajaid ning kutsume üles ka edaspidiselt aktiivselt meie turismipärle jagama, ikka hashtagi #VisitValgamaa kasutades“, kommenteeris Valgamaa turismiarendusjuht Signe Hunt.

„Võib julgelt öelda, et Valgamaa on üle 700 korra kuulsam, sest aprilli algusest alanud kampaaniaperioodil on #VisitValgamaa pilgimängu üles laetud üle 700 pildi. On saanud selgeks, et siin on palju aktiivseid kodukoha entusiaste, kes iganädalaselt sotsiaalmeediasse toredaid hetki Valgamaast üles laevad. Meie ülesanne on nad üles leida ja neile „aitäh“ öelda, kasutades nende pilte korduspostitustes erinevates kanalites“ lausus „Valgamaa tuntuks“ projektijuht Rainer Paenurk.

„Suur sügis on alanud ja ees ootab loodetavasti lumerohke talv, mil saame hoopis teistsugust Valgamaad inimestele näidata. Meil ju siin lausa talvepealinn, kuhu peaks iga tõsiselt võetav eestlane vähemalt korra talve jooksul sattuma. Uus kampaaniaperiood alustab juba novembrikuus. Pildimäng on selle vaid üks oluline osa. Tutuvustame ka Valgamaa erinevaid veekogusid ja sündmuseid“, lisas Paenurk.

SA Valgamaa Arenguagentuuri missiooniks on muuta oma tegevustega Valgamaa majandus- ja elukeskkond atraktiivsemaks ja konkurentsivõimelisemaks. SA Valgamaa Arenguagentuur kuulub maakondlike arenduskeskuste võrgustikku (www.arenduskesused.ee). Projekti on toetatud EAFRD, MAK 2014-2020 Leader meetme ja Valgamaa Partnerluskogu poolt.