Uudised

10:49 02.04.2018

Valgamaa Arenguagentuur kutsub kevad-suvist maakonda avastama

30. märtsil lõppes „Valgamaa tuntuks“ kampaania sügis-talvine etapp ning 1. aprillist saab alguse juba uus kevad-suvine kampaaniaperiood. Selle käigus kutsutakse üles nii kohalikke kui ka külalisi jäädvustama Valgamaal veedetud meeleolukaid hetki ning lisama need pildid Valgamaa Facebooki lehe pildirakendusse. Kõigil on võimalik anda oma hääl ning parimatele jagatakse kuni septembri lõpuni hulgaliselt kohalike ettevõtjate poolt välja pandud auhindu.

Facebooki pildirakenduse abil saab igaüks üles laadida fotosid Valgamaal veedetud hetkedest, olgu nendeks sündmused, vaatamisväärsused, koomilised situatsioonid või mistahes muud põnevad elamused matkarajalt, kohvikust või kalaretkelt.

„Oleme taaskord üle läinud suveajale, mil valgust on küllaga ning taanduv polaaraeg rajab teed eesootavale rohelusele. Turismiettevõtjad valmistuvad hooajaks ja disainivad teenuseid, ürituste korraldajad sõlmivad veel viimaseid kokkuleppeid ning turismiinfokeskus teeb keeleharjutusi eesootavaks suhtlusperiodiks. Turismielu saab hoopis teistsuguse, talvejope vaba hingamise ning soovime, et meie kohapealsed turismipärlid saaks veelgi tuntumaks ka kaugemal olijatele. Ikka selleks, et järjest enam inimesi Valgamaa ja siin pakutava ülesse leiaksid“, kommenteeris Valgamaa turismiarendusjuht Signe Hunt.

„Soovime lisaks saarte kadakatele, Lääne-Virumaa mõisatele ja Tallinna vanalinna punastele katustele tuua mängu ürgset Lõuna-Eesti looduse ilu ja siinsest vankumatust koostööst sündivaid Valgamaa eriilmelisi kultuuri- ja spordisündmusi, et mõjutada üha rohkem kohalike ja kaugemate ringiuitajate marsruudieelistusi. Meie teame, et Valgamaal on äge, kuid läbi sotsiaalmeedias leviva pildimängu saame selle tõsiasja teistelegi selgeks teha,“ lausus „Valgamaa tuntuks“ projektijuht Rainer Paenurk.

„Mis siis muud kui laadige telefonid, sõitkem Valgamaale ja olgem seiklustele avatud! Pilte saab võistlustulle lisada läbi vastava rakenduse Valgamaa Facebooki lehel või Visitvalgamaa Instagrami lehel avaliku postituse näol, kasutades hashtagi #visitvalgamaa. Lisainfot leiab kampaanialehelt www.valgamaa.ee/suvekampaania ja eelnevalt mainitud sotsiaalmeediakanalitest“, lisas Paenurk.

SA Valgamaa Arenguagentuuri missiooniks on muuta oma tegevustega Valgamaa majandus- ja elukeskkond atraktiivsemaks ja konkurentsivõimelisemaks. SA Valgamaa Arenguagentuur kuulub maakondlike arenduskeskuste võrgustikku (www.arenduskesused.ee). Projekti on toetatud EAFRD, MAK 2014-2020 Leader meetme ja Valgamaa Partnerluskogu poolt.

 

Lisainfo:                                                                                              

Signe Hunt

Valgamaa turismiarendusjuht

SA Valgaamaa Arenguagentuur

5598 3028

signe.hunt@valgamaa.ee

 

Rainer Paenurk

„Valgamaa tuntuks“ kampaania projektijuht

Festech OÜ

553 7536

festmarketer@gmail.com

 

 

Foto möödunud talvekampaaniast. Autor Mehis Hõim