Uudised

09:30 09.02.2018

Täna algaval TourEst messil saab Valgamaad mängu abil tundma õppida

Täna algab 27. rahvusvaheline turismimess Tourest 2018, mis kestab pühapäevani  Tallinnas, Eesti Näituste messikeskuses.

Valgamaa esindus messil koosneb kümnest ettevõttest, kes oma tegevusi külastajatele tutvustavad ning mängida EV100 sünnipäevale pühendatud mängu „Tunne Valgamaad“ ja võita väärtuslikke auhindu Valgamaa ettevõtetelt.

Valgamaa Arenguagentuur jagab messil maakonna kohta käivat infot ning kaaseksponentideks on GMP Clubhotel&Pühajärve restoran,  Valgamaa Minifirmad: „Ilu purgis“,  „Võime“, „Rye Mice“, „Candis“ ning Valgamaa Õpilasfirma „Meie otsime“, Veski Spordibaas, Pühajärve SPA- ja Puhkekeskus, Nuustaku Pruulikoda, elamuste ja maitsete hallis esindab Valgamaad Sangaste Rukkiküla.

Valgamaa ettevõtted on läbinud uuenduskuure ning tutvustavad neid messikülastajatele: GMP Pühajärve restoranis on esimese restoranina Lõuna-Eestis, pakkumises peakoka 5 ja 7 käiguline menüü, Eesti Vabariik 100 karuskulptuur GMP Clubhoteli ees ning restoranis on avatud Eesti esimene nutilastetuba. Pühajärve Spa-ja puhkekeskus uuendas täielikult hotelli vastuvõtu ning lisas läbipääsutee hotellist restorani. Uus fuajee avab imelised vaated loodusesse kahelt korruselt, lisandunud on mitu mõnusat puhkenurka, märtsis avavad ka mängusaali kõige pisematele külalistele.

2018. aastal alles alustab tegevust Nuustaku Pruulikoda, kuid nende õllesid on võimalik mekkida juba messil. Pruulikoja atmosfääri ja teenuseid täiendab kohapeal tegevust alustav pagar.

Tourest messil on võimalus osaleda GMP Clubhotel Pühajärve restorani pimedegustatsioonis, lisaks pakutakse messil ülisoodsaid pakette: soetades GMP Pühajärve restorani  uue peakoka menüü kahele 95 euro eest, saab kingitusena majutuse GMP Clubhotelis tasuta. Pühajärve Spa-ja Puhkeskeskus pakub messil Spa paketti „Võrratu lühipuhkus Eesti kauneima järve ääres“ Pakett sisaldab majutust hubases kahekohalises toas 1 ööks, hommikumantlite kasutust, rikkalikku ja tervislikku hommikusööki bu­ffeelauas, ujula ja saunade vaba kasutamist, jõusaali vaba kasutamist, 1 lõõgastavat hoolitsust mõlemale järgmisest valikust: massaažitool, soolakamber, vesimassaaživoodi, virsikuparafini kätehoolitsus, infrapunasaun. Hind kahele vaid 59 eurot.

Messile lisaks on jätkuvalt käimas ka Valgamaa Talvekampaania pildimäng, kus loosi lähevad samuti vägevad auhinnad. Lisainfo pildimängust:  http://www.valgamaa.ee/talvekampaania/.

Fotol: Valgamaa esindus TourEstil 2017

Lisainfo:
Signe Hunt
Valgamaa turismiarendusjuht
Tel: +372 55983028