Uudised

13:52 01.11.2017

Teeme Valgamaa tuntuks!

Sihtasutus Valgamaa Arenguagentuur kutsub osalema Valgamaa sügis-talvises pildimängus.

Tegemist on „Valgamaa tuntuks“ kampaania teise etapiga, mis kestab 1. novembrist kuni 31. märtsini ning mille raames kutsutakse üles nii kohalikke kui ka külalisi lisama Facebooki rakendusse pildimaterjali Valgamaal kogetust. Pilte on võimalik kõigil hinnata ning parimatele jagatakse iga kuu lõpus toimuvatel vaheloosimistel hulgaliselt kohalike ettevõtjate poolt välja pandud auhindu.

 

Facebooki pildirakenduse abil saab igaüks üles laadida fotosid Valgamaal veedetud hetkedest, olgu nendeks sündmused, vaatamisväärsused, koomilised ja tähelepanuväärsed situatsioonid või mistahes muud põnevad elamused matkarajalt, kohvikust, kelgumäelt, töölt ja puhkehetkelt.

„Soovime, et emotsioonid, mida me ise igapäevaselt siin kogeme jõuaks läbi sotsiaalmeediavaruste rohkemate silmapaarideni, tekitades huvi tulla meile külla ja soovi seda kõike ise koha peal käega katsuda. Soovime näidata, et elu ei käi mitte ainult suvel, mil rannamõnusid ja populaarseid suvesündmusi nautida saab, vaid seiklust jagub ka sügis-talvisesse perioodi. Maikuust augusti lõpuni me ühe sarnase kampaania juba tegime ning selle raames laekus ohtralt meeleolukat pildimaterjali. Loodame, et ka sügis-talvine periood toob rohkelt kampaaniast osavõtjaid, sest varasemast oluliselt pikema auhinnariiuli näol on põhjust küllaga“, kommenteeris Valgamaa turismiarendusjuht Signe Hunt.

„Üks pilt ütleb rohkem kui 1000 sõna ning mis saaks olla veel kõnekam reisiplaanide mõjutaja kui reaalne kasutajakogemus läbi meeleoluka ja vahetu pildimaterjali otse sündmuskohalt? Kõikvõimalikud blogijad, youtuberid ja keskmisest edevamad kodanikud sotsiaalmeedias on täna väga olulised sihtkohaturundajad. Meie soov on läbi selle kampaania öelda neile aitäh ja  julgustada teisigi jagama oma seiklusi läbi fotode! Teeme need pildid leitavaks kõigile, kes vähegi Valgamaa ja siin toimuva vastu huvi tunnevad , lausus „Valgamaa tuntuks“ projektijuht Rainer Paenurk.

„Mis siis muud kui laadige telefonid, sõitkem Valgamaale ja olgem seiklustele avatud! Pilte saab võistlustulle lisada läbi vastava rakenduse Valgamaa Facebooki lehel või Instagramis avaliku postituse näol kasutades hashtagi #visitvalgamaa. Lisainfot leiab kampaanialehelt www.valgamaa.ee/talvekampaania ja eelnevalt mainitud sotsiaalmeediakanalitest“, lisas Paenurk.

SA Valgamaa Arenguagentuuri missiooniks on muuta oma tegevustega Valgamaa majandus- ja elukeskkond atraktiivsemaks ja konkurentsivõimelisemaks. SA Valgamaa Arenguagentuur kuulub maakondlike arenduskeskuste võrgustikku (www.arenduskesused.ee). Projekti on toetatud EAFRD, MAK 2014-2020 Leader meetme ja Valgamaa Partnerluskogu poolt.

 Lisainfo:                                                                                    

Signe Hunt
Valgamaa turismiarendusjuht
SA Valgaamaa Arenguagentuur
5598 3028
signe.hunt@valgamaa.ee

 Rainer Paenurk
„Valgamaa tuntuks“ kampaania projektijuht
Festech OÜ
553 7536
festmarketer@gmail.com

Kultuuripärand