Ettevõtlusnädal

Ettevõtlusnädal

Uudised

15:08 15.09.2017

Turismiettevõtjate sügisese ümarlaua kokkuvõte

14.09.2017 toimus SA Valgamaa Arenguagentuuri turismiarendusjuhi Signe Hunt eestvedamisel Valgamaa turismiettevõtjate sügisene ümarlaud. Turismiettevõtjate ümarlaud leidis aset Taagepera Külaseltsi seminariruumis.

Sügisesel ümarlaual andis turismiarendusjuht Signe Hunt ülevaate Valgamaal toimunud turismi tegevustest ja tutvustas uusi plaane. Loodusturism OÜ matkade juht Imre Arro tutvustas enda tegevuste ja teenuste võimalusi ning andis põgusalt ülevaate tuleviku plaanidest Lõuna-Eesti regioonis. Taagepera külaseltsi elust-olust rääkis kaasa mitmes valdkonnas aktiivselt tegutsev Indrek Valner – tuleb tõdeda, et Taagepera külaselts on unikaalne ning pakub nii kohalikele kui külastajatele suurepäraseid võimalusi.

Samuti said turismiettevõtjad tutvuda Taagepera lossiga, kus on hetkel käimas suured ehitus- ja renoveerimistööd ning külastatud sai Kivimäe turismitalu.