Uudised

19:25 04.09.2017

Lõuna-Eesti Toidukonverents 2017

Kas Sa tead, et september on kuulutatud Eesti Toidu kuuks ?

Kas tead, et Sinu jaoks toimub sel puhul lausa 2 väga olulist sündmust ?

Esimene neist, 8. septembril, LÕUNA-EESTI TOIDUKONVERENTS ja teine 30. septembril - EESTI TOIDU PIDU. Mõlemad toimuvad Tartus, Lõunakeskuses, ja on ellu kutsutud Lõuna-Eesti toiduvõrgustike ja Tartu Ärinõuandla koostöös.

LÕUNA-EESTI TOIDUKONVERENTS on mõeldud vaid Sulle, armas toiduasjaline – kes Sa soovid laiendada oma silmaringi kuulates huvitavaid ettekandeid oma ala asjatundjatelt, kohtuda ja ideid vahetada teiste Lõuna-Eesti toidutootjate, -pakkujatega !

Lõuna-Eesti Toidukonverentsi seekordne alampealkiri on HEA SISU PAREMASSE VORMI!

Toimumisaeg: 08. September 2017, kl.9.45-16.30

Toimumiskoht: Apollo kino, Tartu Lõunakeskus

Konverentsil osalemise tasu 16 EUR, mille eest kaetakse osaliselt konverentsi korraldusega soetud kulusid.

Päevakava on järgmine:

09.30 -10.00     Kogunemine, hommikukohv

10.00 -12.00     I osa

•Avasõnad

•Toode kui BRÄND ja kuidas seda luua – Leslie Laasner, muusik, Utopia OÜ loovjuht ja asutaja  www.utopia.ee

•Neuroturundus – Andres Kuusik, TÜ Majandusteaduskond, turunduse õppetooli juht, TÜ Tarbijauuringute keskuse juhataja

12.00-13.00  LÕUNA

13.00- 14.30 II OSA:

•Edulood ja ämbrid

Nopri re-bränding (miks re-brändivad)  - Karl Niilo, Nopri talumeierei müügi- ja turundusjuht  www.nopri.ee

Andre Farm juustud (nii edulugu kui ämber) - Erika Pääbus, Andre juustufarmi juhataja, perenaine  www.andrefarm.ee

•Nutikad pakendid toiduainetööstuses ja Tactical Foodback'i kaasus. Peeter Laurson, Eesti Maaülikool, Polli aiandusuuringute keskus ja Tiit Rosenberg, Tactical Solution OÜ juht- omanik (http://tacticalfoodpack.com/)

14.30-15.00 Kohvipaus

15.00 –16.30 III osa

• Koduleht - kellele ja miks. Kuidas vallutada maailm ilma suurte kulutusteta. Priit Pedastsaar, loov- ja prototüüpimisagentuuri Elixir juht ja ideoloog, aianduse doktor, start-up ettevõtte Click & Grow virtuaalaednik/ arendusjuht  www.elixir.ee   https://www.clickandgrow.com/

•Kokkuvõte, lõppsõna

 

Registreerimine kuni 4. septembrini siin (https://goo.gl/forms/Td6Pcdr77gX8VgTp2).

Info üleval ka veebis http://www.tartu.ee/arinouandla/louna-eesti-toidukonverents-koikidele-vaikestele-ja-suurematele-toidutootjatele-pakkujatele

 

EESTI TOIDU PIDU on kohaliku toidu tutvustamise üritus, kuhu on oodatud osalema ja oma tooteid tutvustama kõik väikesed ja keskmised toidutootjad Lõuna-Eestist. Suuremat tähelepanu pööratakse erinevatele toidupiirkondadele, toidule, degustatsioonidele, tuuakse välja erinevad võimalused toodete kasutamisel ning antakse häid ideid toidu valmistamiseks. Kohale kutsutakse Eesti tuntud peakokk, kes kokkab Lõunakeskuse laval kasutades Lõuna-Eesti häid tooraineid. Registreerumiseks palun võta otse ühendust.

Lõuna-Eesti Toidukonverentsi rahastatakse osaiselt Euroopa Regionaalarengu Fondist prioriteetse suuna 5 „Väikese ja keskmise suurusega ettevõtete ja piirkondliku ettevõtluse arendamine“  m eetme „Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine“ tegevuse 5.4.2. „Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks (PATEE)“, ehk Tartumaa  tööhõivekava rakendamise raames.