PILT

Idee vormimine

Kuidas alustada oma ettevõtmisega?

PILT

Jätkusuutlikkus

Kuidas tagada ettevõtmise
pidev areng?

PILT

Omavalitsusele

Kuidas arendada kohaliku omavalitsuse elu?

PILT

Investorile

Kuidas saab Sinu investeering teoks Valgamaal?

Uudised

11:01 03.05.2017

Osale mobiilses orienteerimismängus "Avasta Valgamaa veekogud"

Valgamaa kutsub üles avastama maakonna rohkearvulisi veekogusid ja suvesündmusi. Selleks käivitus 1. maist mobiilne Valgamaa veekogude orienteerumismäng ning maakonna suvesündmuste pildirakendus Facebookis.

„Soovime kampaaniaga tõmmata tähelepanu Valgamaa turismiatraktsioonidele ja Valgamaaga seotud sündmustele. Paljud teavad Leigo järvemuusikat, Pühajärve jaanituld, Tõrva loitsu, Sangaste lossi, Valga militaarfestivali, kuid seotusele Valgamaaga tihtilugu ei mõelda. Soovime seda arusaama parandada, populariseerida erinevaid suvesündmusi ja põnevaid paiku“, kommenteeris algavat kampaaniat Valgamaa turismiarendusjuht Signe Hunt.

 

„Avasta Valgamaa veekogud“ orienteerumismängus on Valgamaale üles seatud 75 veekogudega seotud kontrollpunkti, kus tuleb vastata küsimustele, teha fotosid või see lihtsalt läbida. Võidab osaleja, kes on perioodil 1. mai kuni 31. august teeninud enim punkte või läbinud marsruudi kõige kiirema ajaga. Osaleda võib üksi või seltskonnaga. Liikumisviisi või transpordivahendi osas tingimused puuduvad.

 

Facebooki pildirakenduse abil saab igaüks üles laadida fotosid Valgamaal veedetud hetkedest. Olgu need suvesündmused, vaatamisväärsused, koomilised ja tähelepanuväärsed situatsioonid või mistahes muud põnevad elamused. Üles laetud pilte on võimalik kõigil hinnata, läbi mille tekib pingerida.

 

„Tore, et maakond on võtnud südameasjaks läheneda oma kuvandiloomele terviklikult ja läbimõeldult. Valgamaa tuntuim turismiatraktsioon ei ole soodsate hindadega Alko1000 Valga/Valka piiril ja selle asjaolu soovime kõigile läbi sotisaalmeediakanalite selgeks teha. Valgamaa on rohkearvuliste veekogude ja põnevate sündmuste toimumise paik. Selleks, et Valgamaa külaline veedaks siin mõne lisapäeva, olemegi talle loonud mobiilsel kaardirakendusel baseeruva hasarti tekitava orienteerumismängu ja Facebooki pildirakenduse. Tule ja avasta, sest siin on mida vaadata ja kogeda!“ lausus „Valgamaa tuntuks“ projektijuht Rainer Paenurk.

 

Orienteerumismängu rakendus nimega NaviCup on Android telefonides tasuta allalaetav. Jooksvat punktiseisu saab jälgida www.navicup.com lehel. Parimatele osalejatele on kohalikud ettevõtjad välja pannud hulganisti auhindu. Kampaaniate lisainfot leiab veebiaadressilt www.valgamaa.ee/suvi2017 ja „Valgamaa“ Facebooki lehelt (https://www.facebook.com/Valgamaa/ ).

 

Kampaania korraldaja, SA Valgamaa Arenguagentuuri missiooniks on muuta oma tegevustega Valgamaa majandus- ja elukeskkond atraktiivsemaks ja konkurentsivõimelisemaks. SA Valgamaa Arenguagentuur kuulub maakondlike arenduskeskuste võrgustikku (www.arenduskesused.ee). Projekti on toetatud EAFRD, MAK 2014-2020 Leader meetme ja Valgamaa Partnerluskogu poolt.

 

Lisainfo

Signe Hunt

5598 3028

signe.hunt@valgamaa.ee

 

Rainer Paenurk

553 7536

festmarketer@gmail.com